Vizitati noul blog KRAFTWIN

Uninstall Norton Antivirus

Norton Antivirus este un produs complex, performant, insa consumator de resurse si nu foarte simplu de configurat corect. Nu este recomandat user-ilor incepatori. Daca il folositi este posibil ca la un moment dat sa doriti sa-l dezinstalati. Fie ca il inlocuiti cu alt produs, fie ca nu va convine consumul de resurse, fie ca a inceput sa afiseze mesaje stresante de care doriti sa scapati.

Cautand pe Google cu cuvintele-cheie:
norton antivirus 2005 does not support the Repair feature
au fost returnate mai mult de 100.000 de rezultate

norton antivirus problem
au fost returnate mai mult de 3.200.000 de rezultate

E simplu sa intuiesti ca anumiti useri ar dori sa-l dezinstaleze!

Dezinstalarea Norton Antivirus nu este intotdeauna o treaba simpla. De cele mai multe ori nu este afisata optiunea de dezinstalare chiar daca sunteti logat ca administrator. Un aspect care tine de securitate insa deosebit de neplacut pentru user.

Puteti dezinstala Norton Antivirus ruland uninstallul-ul incorporat atunci cand este posibil sau (metoda neindicata) stergand pur si simplu toate fisierele, folderele si intrarile din registru. Daca ati alege ultima metoda ar trebui mai intai sa inchideti si serviciile acestuia.

Din fericire Symantec a creat o uneata pentru dezinstalarea produselor sale si va scuteste de batai de cap in caz de probleme:
Norton Removal Tool.

Ruland unealta Norton Removal Tool puteti dezinstala facil produsele Norton.

O puteti descarca de aici.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Eu am fost nevoit sa dau un numar impresionant de format-uri din cauza acestui minunat antivirus

DG Botez spunea...

E adevarat, poate cauza probleme mergand pana la crash-uri! Problema pleaca de la faptul ca vrea sa controleze mult prea mult si asta duce la consum de resurse marit, fault-uri si mesaje peste mesaje! Folosesc AVG de aproape trei ani si am Windows-uri de 2-3 ani care ruleaza continuu online fara probleme! Cu un firewall si o configurare corecta a sistemului de operare n-ai nici o problema! Nu mai folosesc Norton de ani buni!

Unknown spunea...

o rugaminte cu privire la remarca..."o configurare corecta".
Si eu folosesc AVG-ul si pe la lucru dar mai ales acasa...acasa fiindca am un rooter cred ca are el un firewall si deci o duc destul de bine.
Eventual pentru o protectie mi buna m-ar interesa in masura care se poate afla mai mult si despre configurarea corecta a sistemului de operare.Acest lucru poate mi-ar prinde bine fiindca sunt inca un invatacel.Daca e prea complex atunci mai bine ...ma avizati in privinta acestui lucru...si ma las pagubas.
multzumesc...

DG Botez spunea...

In primul rand, multumesc pentru vizita!
Pentru o protectie eficienta user-ul trebuie sa aiba instalat un firewall, un antivirus si un antispyware. Trebuiesc verificate periodic intrarile din Startup (folositi msconfig) dezactivati sharing-ul retelei si vizualizati folderele si fisierele ascunse. Antivirusul trebuie updatat zilnic. Acestea sunt masurile elementare care se aplica pentru securitatea sistemului. In meniul din dreapta mai puteti gasi sfaturi utile. Comportamentul user-ului in Internet este important. Configurarea tuturor aplicatiilor (browser, IM, sharing P2P, retea) care au legatura cu exteriorul trebuie corect efectuata. Sper ca raspunsul v-a fost de folos!