Vizitati noul blog KRAFTWIN

Windows-ul se restarteaza

Windows-ul se restarteaza incontinuu? Ok! Click dreapta pe My Computer, selectati Properties (sau folositi combinatia de taste Win+Pause) apoi selectie tab Advanced. Din cadrul sectiunii Startup and Recovery apasati butonul Settings. Debifati casuta din figura si apasati butonul Ok!

Asta este tot! Ati scapat de enervantele restarturi in Windows. Depanez computere de ani buni si citesc o gramada de metodologie de la Microsoft insa nu am reusit sa inteleg prea tare utilitatea optiunii respective. Care ar fi ratiunea? Depanarea devine greoaie in momentul in care Windows-ul se restarteaza incontinuu! In practica, de cele mai multe ori, restartarea continua a computerului datorita unei erori aduce mai multe probleme decat beneficii! Nici chiar Microsoft nu da prea multe explicatii in legatura cu aceasta optiune.
Oricum ar fi, bine ca ati scapat de restarturi in Windows!

Nota:
- Daca nu puteti modifica optiunea respectiva cititi acest articol.
- Daca Paging File este setat cu 0 cititi aici.

2 comentarii:

Unknown spunea...

super,short-cut-ule de retinut si apoi si ideea in sine ,...acest neajunz nu e creat si de anumite defectiuni ale RAM-ilor?..cumva

DG Botez spunea...

Uneori da, insa atunci este vorba de o problema hardware si, de cele mai multe ori, n-apuci sa instalezi nici Windows-ul! Cand RAM-ul este incompatibil, computerul se restarteaza, se blocheaza sau emite beep-uri de eroare!