Vizitati noul blog KRAFTWIN

Un an de blog

Pe 20 decembrie acest blog a implinit 1 an, timp in care au fost postate 169 de articole vizitate de aproximativ 13500 de vizitatori.
Mai jos sunt prezentate cateva date statistice.


Pe coloana din mijloc a blogului este afisat si un clasament al celor mai citite articole.

Initial blogul a fost creat pentru clienti, cunostinte, prieteni, insa pe parcurs target-ul a fost modificat fiind adaugat si userul obisnuit. Astfel ca, in afara articolelor care aveau ca subiect utilizarea Windows-ului au inceput sa fie abordate si subiecte ca: libertatea in Internet, viitorul publicatiilor tiparite, comportamentul userilor in mediul
on-line, aspecte intalnite in retelele sociale si altele.

In afara de articole, au aparut si interviurile (care vor mai urma). In viitorul apropiat vor aparea si cateva aplicatii, pdf-uri sau alte creatii (audio/video, documente ...) proprii. Voi incerca sa aduc mai multa culoare, mai multa diversitate.

Prin intermediul acestui blog am cunoscut si oameni deosebiti, romani sau straini. Regret doar ca majoritari sunt ultimii. Sper ca pe viitor raportul sa se schimbe!

Multumesc tuturor vizitatorilor care si-au facut timp sa viziteze blogul. Sper sincer ca informatiile prezentate v-au fost de folos.
Feedback-ul nu a fost fantastic, insa vina este, probabil, a platformei folosite si a modului pragmatic, tehnic, de prezentare a informatiei.
Mi-ar face placere sa pot afla
mai multe de la vizitatori pe acest segment. M-ar ajuta, totodata, si o critica constructiva, parerile dumneavoastra sincere.

Va astept in continuare pe acest blog!

Multumesc inca o data tuturor vizitatorilor pentru timpul acordat!
Multumesc in mod special vizitatorilor care au comentat si/sau au subscris la blog!

Sarbatori Fericite!

Niciun comentariu: