Vizitati noul blog KRAFTWIN

Ora Pamantului si cresterea taxelor

Astazi suntem indemnati sa oprim curentul electric timp de o ora caci, chipurile, vom salva planeta! Ce simpatic ... !
Nu cred ca incalzirea globala este cauzata de CO2, deci de activitatile umane. Teoria incalzirii globale, prezentata apocaliptic la tot felul de conferinte, nu are fundamente stiintifice serioase. Este o pseudoteorie care nu este impartasita nici de multi oameni de stiinta. Planeta a mai suferit schimbari climatice in decursul istoriei. Soarele este cel care dicteaza incalzirea pe planeta. Daca astazi se topesc ghetarii acest lucru se intampla, pur si simplu, din cauza activitatii solare mai intense din ultima perioada.

Ar trebui sa mai stiti si ca aceasta teorie are ca rezultat final si cresterea taxelor. Daca ar fi adoptata la nivel mondial inevitabil ar aparea noi taxe. Conducatorii auto au auzit, din pacate, de Euro 2-3-4-5. Asta-i unul din rezultatele teoriei false a incalzirii globale din cauze umane. Cred ca ati prins ideea!

Nu sunt verde, green sau alta culoare. Nici n-am chef sa devin vreo culoare! Sunt un tip normal care ma informez, citesc, vreau sa inteleg lucrurile. Cel putin incerc! Nu sunt tipul care sa i-au de bune tot felul de discursuri fara fundament stiintific, insa ambalate frumos sau/si eficient. Asta este!

Bineinteles ca nu i-au in serios oprirea curentului electric timp de o ora, actiune care este o simpla tampenie chiar si pentru cei care cred in falsa teorie. Nu inseamna mai nimic la nivel global, singurul rezultat posibil fiind arderea catorva transformatoare electrice.

Nu am de gand sa devin o oaie verde si nici sa stau in intuneric. Sorry, dar sunt nevoit sa refuz oferta!

myth of global warming
global warming scam

Niciun comentariu: