Vizitati noul blog KRAFTWIN

Hit-ul I Don't Know Anybody Else

Melodia "I Don't Know Anybody Else" apare, in 1990, pe albumul de debut al celebrului grup italo-house Black Box. Melodia urca rapid in topurile internationale si devine hit la fel ca multe alte piese de pe acelasi album.
Ulterior se descopera ca melodia nu este interpretata de Katrin Quinol, ci de celebra Martha Wash, draguta Katrin nefacand altceva decat sa mimeze si sa pozeze pe copertile albumelor. Bineinteles ca ulterior explodeaza scandalul si Martha Wash isi cere drepturile.

In '91 eram in Italia si ascultam melodia obsesiv (imi innebunisem vecinii) nestiind atunci ca, de fapt, vocea era a altcuiva.
Oricum, chiar si dupa acest scandal,
Black Box a ramas un grup celebru iar melodia un hit. O ascult si astazi cu placere [o innebunesc pe nevasta-mea :), profesoara de muzica (folclor)], caci o asemenea voce este greu de gasit.

Black Box - I Don't Know Anybody Else


Black Box Remix


PS: Va rog, anuntati-ma daca Black Box isi scoate video clip-ul (primul) caci este legat la contul oficial al acestuia! Cine stie, poate baietii sunt foarte sensibili la critica! Treaba lor, dar n-as dori sa am video clip-uri invalide!

Niciun comentariu: