Vizitati noul blog KRAFTWIN

Inca o nazdravanie din zona mediei traditionale: interzicerea link-urilor

Maharii ziarelor americane clasice nu mai stiu ce sa inventeze pentru a-si salva apusele profituri enorme. Mai nou se propune chiar interzicerea link-urilor catre articolele ziarelor lor.

Interzicerea link-urilor pe Internet? Cool! E clar ca ati innebunit! Insanatosire grabnica!

Ma bucur cand vad cum, incercand sa-si salveze cosmeliile traditionale, emit aberatii dupa aberatii facandu-se de ras permanent pe Internet. Sunt o sursa inepuizabila de umor! Nu poti sa-ti imaginezi cum, niste indivizi care au facut gramezi de bani, pot fi atat de inepti ! Care parte n-ati inteles-o,
ametitilor? S-a terminat! Pa! La revedere! Inchideti cosmelia, stingeti lumina, trageti usa dupa voi si duceti-va acasa! Hai ca, oricum, smecheria a mers destul!

Aparte de solutiile hilare care ne fac sa ne prabusim/zvarcolim de ras, in viitor va trebui rezolvata o problema in mediul online: cum sa obtii un profit satisfacator? Free-ul e la moda si e foarte bine, insa numai pentru utilizator.
Daca m-ar intreba cineva daca astazi se merita o investitie intr-un site IT serios, de referinta, i-as raspunde ca nu e deloc momentul. La fel stau lucrurile si cu alte segmente in virtual.
Insuficienta castigului din publicitatea online si copierea (in toate formele posibile) sunt doar doua impedimente. Daca cu copierea o mai rezolvi, cu profitul este mai greu. Fara bani nu poti sa oferi constant calitate de prima mana!

Revenind la media traditionala este adevarat ca jurnalism curat, profesional, este greu de facut de bloggeri. Bloggerii pot fi foarte buni profesionisti, apreciati intr-un anumit domeniu, insa nu sunt jurnalisti de meserie. E o diferenta! Probabil ca voi explica mai multe intr-un articol viitor.

Deocamdata navigati pe link-ul de mai sus pentru inca un moment amuzant din lumea terminata (deocamdata numai in sectiunea
print) a mediei traditionale.

Navigati spre locatia din link cat inca mai puteti ca maine-poimaine media traditionala interzice Internetul! Lol!

Niciun comentariu: