Vizitati noul blog KRAFTWIN

Cel mai lung rahat

Probabil ca in tara asta exista foarte multi care au ceva defect in modul de a gandi. Adica nu probabil ci sigur! In conditiile in care nimic nu prea functioneaza cum trebuie, unii se gandesc ca ar fi un moment prielnic pentru a crea cel mai mare ceva. Ceva poate fi un carnat, un sandwich, o pizza, un hotdog sau cine mai stie ce le trece prin cap. Privindu-i din fundal, te intrebi cum pot avea asemenea idei in contextul actual cand totul este prabusit? Ii privesti atent incercand sa intelegi ceva dar ai probleme deoarece actiunile acestora nu par sa fie logice. Intr-o saracie generala ei se gandesc la ... Cartea Recordurilor.

Tipii simt nevoia sa se remarce in ceva, sa iasa cu ceva in fata. Chipurile, au si ei realizari! Nu, nu va ganditi la sosele, infrastructura, dezvoltare in general, ci la ... carnati afumati, ciorbe, pizza, torturi, Mos Craciuni, brazi de Craciun ...

Unii au cea mai eficienta economie, altii au cele mai bune autostrazi, cele mai elegante bulevarde sau cea mai dezvoltata civilizatie. Noi, daca nu reusim sa cream lucruri cu adevarat remarcabile, cream tot felul de tampenii fara sens! Ehhh, dar am creat si noi ceva nu? Sa fim si noi in Cartea Recordurilor! Foloseste cuiva la ceva? Bineinteles ca nu, dar bine ca suntem acolo, asa, degeaba! Super!

Ne place sa ne facem remarcati dar nu prea reusim prin eficienta. Nu stim sa producem eficient dar suntem campioni mondiali la produsul ... pagubelor. Supercampioni galactici la aruncatul banilor pe fereastra, la circ, la datul din gura si la pierderea timpului!

Imi vin in minte cateva lucruri cu care iesim sigur in evidenta: cele mai terminate sosele, cea mai mare saracie, cei mai needucati, cea mai mare coruptie, cel mai terminat sistem, cele mai mari minciuni desantate, cei mai multi caini liberi pe strada, cel mai slab sistem de sanatate, cea mai neperformanta dezvoltare economica, cele mai mari furturi,
cei mai multi camatari, cele mai multe case de amanet, cele mai multe trenuri deraiate, cele mai mari taxe, cei mai multi incompetenti, cea mai multa bascalie gaunoasa, cea mai mare inflatie, cei mai multi bugetari pe metru patrat, cele mai multe falimente. Ma opresc aici cu toate ca lista ar mai putea continua.

Imi vin in minte si doua proverbe potrivite:
- "Chelului ii trebuie tichie de margaritar!";
- "Prostul pana nu-i fudul parca nu e prost destul!".

Fudulie de doi bani, multa prostie, circ, mult prost gust, multa neseriozitate si foarte, foarte multa incompetenta. Indivizii astia sunt absolut ridicoli! Nu i-as angaja nici sa-mi spele masina dupa cat de defect vad ca functioneaza darmite sa-i mai pun in vreo functie de conducere!

Am si o idee de Cartea Recordurilor pentru baietii astia ineficienti: ce-ar fi sa produceti cel mai lung c...t din lume. Daca va strangeti toti puhavii va va fi usor! Siguri va veti face remarcati!

Niciun comentariu: