Vizitati noul blog KRAFTWIN

Microprocesoare, scheme electronice

Din cand in cand mai prezint cate un site pe care-l consider interesant. Lunar vizitez sute de pagini, zeci de site-uri noi.

Aparte de programare, electronica se numara printre domeniile mele de interes. Explicatia este simpla:
programare+electronica=robotica! Imi place robotica iar fara electronica nu prea poti face nimic!

Site-ul EMCelettronica este o locatie virtuala foarte utila daca doresti informatii despre scheme si specificatii tehnice ale diverselor componente electronice.

Site-ul mai ofera si informatii din alte domenii de interes: DYI, Hack, Homemade, Robotica, HowTo, Programare, Hardware, Linux ...

Va intereseaza scheme simple cu popularele microchip-urile PIC si Atmel? E simplu: folositi motorul de cautare din cadrul site-ului si veti gasi!

Cateva titluri interesante:
Ghid condensatori
Memoria Cache
Ghid PCI express
Televizoare 3D
Sistemul de securitate al automobilelor si Remote Keyless Entry (RKE)
Microcontrolere USB-Stick

Tinand cont ca au aproape 1500 de reader-i abonati trag concluzia ca multi gasesc site-ul util.

In spatele site-ului se afla o echipa de specialisti care, aparte ca prezinta informatie utila, prezinta informatia simplu, la obiect. Este un site simplu, tehnic.

Navigarea se produce facil, prin intermediul catorva meniuri derulante. O lista de link-uri interesante gasiti si in subsolul site-ului. Interfata este simpla, clara, nefiind incarcata cu tot felul de flash-uri sau alte prostioare stralucitoare. Fontul ales este lizibil, nepunand probleme la citit. Sistemul de comentariu este simplu, avand protectie antispam.

Pe Facebook puteti vizita si pagina EMCelettronica.

Site-ul poate fi vizitat in trei limbi: engleza (implicit), spaniola si italiana.

Daca sunteti interesati de electronica va sugerez sa aruncati o privire pe site. Este foarte posibil sa gasiti ceva care va intereseaza. Navigare placuta!

Niciun comentariu: