Vizitati noul blog KRAFTWIN

iPad

Sunt surprins de tulburarea pe care a produs-o noua jucarie produsa de Apple: iPad. Nu pot sa-mi explic cum tipi care-ti lasau impresia ca sunt destul de maturi sunt bulversati peste masura de o jucarie foarte limitata dpv tehnologic. Intorc tablita pe toate fetele, sunt extaziati, devin jucausi, transpira de emotie, par chiar usor infantili. Tablita fermecata care se si roteste le-a luat mintile! Macar de-ar avea de ce sa fie atat de extaziati!

Urmaream prezentarea (gen teleshopping)in care celebrul Steve Jobs ne asigura ca respectiva tablita nu va costa 999$ ci doar ... 499$! Wow, ce afacere! Super oferta! Vreau doua tablite chiar acum ca poate se scumpesc si nu vreau sa risc! Impachetati-le!

Nu fac niciun review acestei tablite cu touchscreen fara multitasking, camera foto sau conectori caci n-am la ce! Probabil ca review-ul ar umple doua ... randuri!

Apple poate face gramezi de bani pe seama acestor baieti. Si un rahat daca ar scoate si i-ar pune un i in fata astia s-ar repezi sa se joace cu el! Patetic!


Niciun comentariu: