Vizitati noul blog KRAFTWIN

James Lovelock afirma ca suntem prea prosti pentru a prevedea schimbarile climatice

Intr-un interviu aparut in guardian.co.uk, renumitul cercetator James Lovelock afirma ca oamenii sunt prea prosti pentru a putea prevedea schimbarile climatice. Nu o spune chiar asa insa asta rezulta din interviu. De fapt, ceea ce incearca sa spuna este faptul ca nu suntem atat de evoluati pe cat am crede noi, ca teoria carbonului este un scam si ca planeta are propriile mecanisme de aparare, nu are nevoie de interventia umana.
Acelasi lucruri incercam si eu sa spun in articolul despre incalzirea globala! Teoria carbonului nu poate fi demonstrata stiintific iar noi nu avem posibilitatea de a interveni in vreun fel eficient.

Observ ca iar s-a derulat gluma cu Ora Pamantului. Cool! Cred ca deja planeta se simte mai bine!

Din ce in ce mai multi vorbesc despre o racire globala. S-ar putea ca viitorul sa ne surprinda putin! Ati vazut ce ierni cumplite au fost pe planeta in acest an! Eu n-am mai vazut atata zapada de cand eram un pusti!


Daca temperaturile climatice vor inregistra scaderi semnificative in viitor? Cum ramane atunci cu teoria alarmista? Ce vor mai spune adeptii acesteia? Probabil ca vor incepe cu aberatii de genul: "Din cauza incalzirii globale temperaturile au scazut!"! Nu m-ar mira sa auzim si tampenii de acest fel. La cate am auzit pana acum ...!

In urma scandalului ClimateGate a fost infiintata o comisie care ar fi trebuit sa investigheze neregulile de la CRU. Cand spun ar fi trebuit stiu ce spun deoarece membrii comisiei sunt adeptii teoriei carbonului. Adica au pus lupul paznic la oi! Super! Adica putem chiar sa si uitam ca exista vreo ancheta. Lorzi, duci, conti si ce-or mai fi tipii aia imbuibati care alcatuiesc comisia vor sti cum sa ingroape povestea de la CRU! De ce trebuie ingropata povestea de la CRU? Pai altfel cum ramane cu taxa pe carbon? Cum s-ar mai putea justifica? Nu se poate renunta la o taxa care aduce miliarde degeaba! Chiar daca taxa nu se bazeaza pe mai nimic stiintific! Nu conteaza!

Ati observat ca, in pofida scandalului de la CRU, lucrurile se desfasoara ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat? Media clasica continua netulburata sa faca propaganda alarmistilor! Mi-am expus parerile despre media clasica in cateva articole. Daca nu aveti rabdare sa le cititi va fac un rezumat scurt: de-abia astept ca aceasta sa dispara definitiv deoarece este total compromisa!

Mai devreme sau mai tarziu balciul asta cu carbonul va disparea. Probabil ca baietii vor gasi alta prosteala cu care sa incaseze miliarde! E prea bine sa incasezi miliarde doar dand din gura, nu?

Niciun comentariu: