Vizitati noul blog KRAFTWIN

De ce ma enervez cand deschid reader-ul

In ultimul timp, de cate ori deschid reader-ul sa vad care mai sunt stirile, ma enervez. Sunt abonat la aproape toate site-urile reprezentative din domeniul IT. Mi se pare ca lucrurile au luat-o un pic razna caci aproximativ 80% din stiri sunt despre Twitter, Facebook si Apple. Ori sunt platiti, ori sunt obsedati, ori nu mai au subiecte. In orice caz este enervant.

Dar chiar si stirile despre cele trei entitati sunt absolut banale, de doi lei: "
Twitter a mai crescut un pic si azi", "O noua aplicatie pentru Facebook" si "I-a iPhone-ul, neamule"! Varza, varza, varza! Banal si foarte, foarte plictisitor!
Doresc sa aduc pe Computer Zone informatii de un real interes, nu sa plictisesc pe cineva cu informatii despre Twitter, Facebook si iPhone! Despre Facebook am scris cateva articole si lucrurile (in afara unei interfete noi, chiar mai neinspirata fata de cea anterioara) nu s-au schimbat prea mult de atunci. Twitter ramane o aplicatie gen "mess" insa publica, iar iPhone este un simplu telefon mobil cu functii avansate. So? WTF! Nimic prea semnificativ!

Asta este! Pe Computer Zone vor apara numai stirile din domeniul IT care prezinta vreun interes real pentru cititori!

In ultimul timp urmaresc atent comentariile rasiste ale maimutelor pe Hotnews si de pe alte site-uri romanesti. Va asigur ca blogosfera romaneasca are particularitati, nu neaparat pozitive, pe care nu le veti regasi intr-o blogosfera civilizata, avansata. Nu de putine ori manifestarile desantate intalnite pot fi incadrate la limita legalitatii! Astia suntem! Mai avem multe de invatat! Poate ca voi scrie cateva randuri si pe acest subiect, caci fenomenul este interesant pentru o tara UE.

Niciun comentariu: