Vizitati noul blog KRAFTWIN

Dezactivarea mesajelor de eroare in Windows XP

Foarte multi useri se plang ca le apar diverse mesaje de eroare in Windows XP si nu stiu ce sa faca. Acestea au un rol important in diagnosticarea unei probleme insa daca nu stii sa le interpretezi ele devin inutile si deranjante. Daca vreti sa scapati de ele cititi mai jos.

Pasul 1
Click dreapta pe My Computer (sau Win+Pause) si selectati Properties. Din forma afisata selectati tab-ul Advanced si apasati butonul Error Reporting. Debifati casutele Windows Operating System si Programs, apoi apasati optiunea Disable error reporting si debifati casuta But notify me when critical error occur. Apasati butonul Ok.
Tot din forma apasati butonul Settings si debifati casutele Write an event to the system log, Send an administrative alert si Automatically restart. Apasati butonul Ok si inchideti forma System Properties prin apasarea butonului Ok.

Pasul 2
Tastati services.msc in Start => Run. Dublu click pe serviciul Error Reporting Service (derulati lista) si apasati butonul Stop. Din combo-ul Startup Type selectati Disabled apoi apasati buoanele Apply si Ok.

Pasul 3
Tastati drwtsn32.exe in Start => Run. Debifati toate casutele din sectiunea Options apoi apasati butonul Ok. Dr. Watson este o veche unealta de diagnosticare a erorilor in Windows.

Asta a fost! Adio mesaje stresante! Succes!

Nota:
- Disparitia mesajelor de eroare nu presupune si disparitia erorii respective. Diferenta consta in faptul ca nu mai sunteti instiintati de aceasta. Dar macar nu va mai streseaza mesajele!

Niciun comentariu: